Magyar Pékek Fejedelmi Rendje
A kenyér alapélelmiszerünk. Azért harcolunk, hogy a minősége tükrözze az ember évezredes tudását!
FŐOLDAL | Bemutatkozás | KÉPGALÉRIA | Gondolatok | Szabályzatok | DÉL-DUNÁNTÚL - a rend képviselete | ÉSZAK-ALFÖLD - a rend képviselete | ÉSZAK-MAGYARORSZÁG - a rend képviselete | NYUGAT-MAGYARORSZÁG - a rend képviselete | Hagyományos sütőipari termékek | Programajánló | Meghívó | Rendezvények | Múzeumok | KENYÉRMÚZEUM | Újdonság a Kenyérmúzeumban | Időszaki kiállítások | Receptek | Praktikák | Támogatást kérünk | PÉK-TÁBOR | Becsületünk | ORSZÁGOS PÉKFESZTIVÁL |



BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


Nyugat-Magyarországon:- Veszprém megyében


Elérhetőségeink:
NARDAI ANITA pékmester: Tel.:+36-70/771-8885; +36-30/260-4274
email: nardaianita@gmail.com

NARDAI ATTILA szaktanár: Tel.: +36-30/637-4044
email: tanarur67@gmail.com

Közép-Dunántúl (Magyarpolány-Ajka)


TANULÓKÉPZÉS HÁTTERE>>>

Partner és Támogató>>>


Közép-Dunántúlon - Komárom-Esztergom megyében

Ollé Sándor pékmester, Komárom-Esztergom megyében a Piszkei Öko Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Kft. tulajdonosa.

Elérhetőség:
e-mail: ollesandor@piszkeioko.hu

Ahogyan ő mondja, hagyományos pék volt, s csupán a nagyközség lakói számára akart kenyeret, süteményt sütni. 1996-ban kísérletezett először biotermékekkel, 2000 óta már csak ilyet gyárt.

A Piszkei Öko Kft.-nél nem használnak állati eredetű alapanyagokat, nincs tej, sem tojás a termékekben. A növényi alapanyag az igazán tiszta, ám nagyon fontos, hogy a gabona, a gyümölcs, a magvak, mind valóban bio legyen. Mert hiába készül a pékáru teljes kiőrlésű lisztből, ami a gabonaszem egészét tartalmazza: ha vegyszerezik a gabonát, az bizony rajta marad a korpán. S akkor már nem bio.

A sok évi munka egyik nagy elismerése:A Bio Sacher torta termékük a XXI. Biokultúra Nap rendezvényen az "Év Bioterméke 2008" Közönségdíjat és a
"Gabonafélék, sütőipari termékek" kategória díját nyerte el.

A Piszkei Öko pékség>>>















HÍREK
Referencia rendezvények:Eddigi főbb rendezvényeinkbe tekinthet be , ismerheti meg munkánkat...

tovább



"HÍR"-es hírek:Hagyományok - Ízek - Régiók programról...

tovább



MEGÚJULT A kENYÉRMÚZEUM
- 2010.03.12.

2010. március 11. > Újra kinyitott a felújított Kenyérmúzeum...

tovább



HAGYOMÁNYOS SÜTŐIPARI TERMÉKEK:
- 2010.02.11.

Hagyományos sütőipari termékek: részletes bemutatása.(módosítva)
FARSANG: Szilvalekváros hájas

tovább



Hagyományos élelmiszereink védelme:
- 2010.01.31.

Aktuális információk: a HÍR védjegy használatának pályázatáról...

tovább



Irjon a szerkesztőnek!


Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!


Becsüld a kenyeret! Légy igényes, kesesd a jó minőséget!