|
Nyugat-Magyarországon:- Veszprém megyében
|
Elérhetőségeink:
NARDAI ANITA pékmester: Tel.:+36-70/771-8885; +36-30/260-4274
email: nardaianita@gmail.com
NARDAI ATTILA szaktanár: Tel.: +36-30/637-4044
email: tanarur67@gmail.com
TANULÓKÉPZÉS HÁTTERE>>>
Partner és Támogató>>>
|
|
Közép-Dunántúlon - Komárom-Esztergom megyében
|
Ollé Sándor pékmester, Komárom-Esztergom megyében a Piszkei Öko Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Kft. tulajdonosa.
Elérhetőség: e-mail: ollesandor@piszkeioko.hu
Ahogyan ő mondja, hagyományos pék volt, s csupán a nagyközség lakói számára akart kenyeret, süteményt sütni. 1996-ban kísérletezett először biotermékekkel, 2000 óta már csak ilyet gyárt.
A Piszkei Öko Kft.-nél nem használnak állati eredetű alapanyagokat, nincs tej, sem tojás a termékekben. A növényi alapanyag az igazán tiszta, ám nagyon fontos, hogy a gabona, a gyümölcs, a magvak, mind valóban bio legyen. Mert hiába készül a pékáru teljes kiőrlésű lisztből, ami a gabonaszem egészét tartalmazza: ha vegyszerezik a gabonát, az bizony rajta marad a korpán. S akkor már nem bio.
A sok évi munka egyik nagy elismerése:A Bio Sacher torta termékük a XXI. Biokultúra Nap rendezvényen az "Év Bioterméke 2008" Közönségdíjat és a
"Gabonafélék, sütőipari termékek" kategória díját nyerte el.
A Piszkei Öko pékség>>>
|
|
| HÍREK | Referencia rendezvények:Eddigi főbb rendezvényeinkbe tekinthet be , ismerheti meg munkánkat... tovább
| "HÍR"-es hírek:Hagyományok - Ízek - Régiók programról... tovább
| MEGÚJULT A kENYÉRMÚZEUM - 2010.03.12.
2010. március 11. > Újra kinyitott a felújított Kenyérmúzeum...tovább
| HAGYOMÁNYOS SÜTŐIPARI TERMÉKEK: - 2010.02.11.
Hagyományos sütőipari termékek: részletes bemutatása.(módosítva)
FARSANG: Szilvalekváros hájastovább
| Hagyományos élelmiszereink védelme: - 2010.01.31.
Aktuális információk: a HÍR védjegy használatának pályázatáról...tovább
| Irjon a szerkesztőnek!
| 
|
|
 |
| |
| |
|
|